Recupere fotos do seu cartão de memória do telefone

Mobiele Telefoon's zijn vandaag uitgegroeid tot meer dan alleen maar een van communicatie médio. Nemen Vandaag foto nós, o video's en slaan onze favoriete muziek em telefoons onze. Telefoons De meeste geheugenkaart moeten een die deze gegevens slaat al. Stel je Verliest al deze dingen werkt niet omdat je telefoon. Soms virussen besmetten de software telefoons ook geheugenkaart de corruptos. Ontoegankelijk herinneringen Zo je van maken '. Na een dergelijke situatie zou in het algemeen een uiteindelijk hart verliezen, maar nu een beroep kunnen doen op Foto Recuperação Software om ons te helpen.

Bijvoorbeeld, uw foto van je bent overbrengen's van mobiele naar uw telefoon computador. De kaart is niet "aberta", maar het volgende bericht verschijnt op het scherm:

"Memory Card corrompido"

Oorzaak:

Er kunnen veel voor redenen van, de meest zijn sommige voorkomende:

Uw telefoon kan hebben gehad dat een vírus de kaart beschadigd raken.
De kaart zijn kan verwijderd van lezer de, foto naar terwijl de overgebracht werden nog de computador.
Voortdurend opslaan en het verwijderen van bestanden van de kaart als het vol geheugen é.
Als de kaart wordt te vol voordat u ze naar uw downloaden computador. Dit overschrijven veroorzaakt.

Soluções:

Er zijn tal van Photo Recovery Software beschikbaar om te helpen ophalen van uw foto's. Men moet voorzichtig te gebruiken alleen originele en goede kwalitatief software die niet verder schade aan uw foto's. Software de computador é geïnstalleerd op uw. Zodra de geheugenkaart wordt aangesloten op de computador (hetzij rechtstreeks da Via kaartlezer een), de Dan draait software een foto herstel dat de gegevens op de geheugenkaart é hersteld.

Stellar Phoenix Photo Recovery software is een volledig functionele morrer veilig en snel herstel van al uw gegevens verloren garandeert. De read-only ferramenta ondersteunt de meeste van de audio-en bestandsformaten vídeo. Deze Photo komt ferramenta de recuperação no versies twee morrer ondersteuning bieden voor Microsoft Windows (Vista, XP, 2003, 2000 en NT) en Apple Mac (Mac OS X 10.5 Leopard, 10.4 Tiger en 10.3.9 Panther) besturingssystemen.

No comments:

Post a Comment